top of page

HEILURI INTUITION APUVÄLINEENÄ -

 

VIDEOKURSSI ITSENÄISEEN OPISKELUUN

 


Kurssi on heilurin käytön peruskurssi. Voit opiskella itsenäisesti täysin oman aikataulusi mukaan.

Haluatko kulkea oman intuitiosi ohjauksessa, mutta et aina tavoita tuota sisäistä ääntäsi? Haluatko tehdä oikeita valintoja ja päätöksiä? Halutko ohjausta rakkaus- tai työasioissa? Ehkä kaipaat ohjausta ruokavalioosi? Vai suunnitteletko muuttoa, mutta et osaa päättää...

Heilurisi auttaa sinua sinua saamaan vastaukset miltei kysymykseen kuin kysymykseen. Vastaukset nousevat omasta sisimmästäsi ja ovat siis henkilökohtaisia -ja toisinaan hyvinkin yllättäviä! Heilurin käyttö on kuitenkin hyvin helppoa - kaikki voivat oppia sen. Sinun on vain tiedettävä joitakin tärkeitä perusasioita ja sen jälkeen heilurisi on aina luotettava kumppanisi!

Tämä kurssi on itseopiskelukurssi. Kurssikokonaisuus sisältää liki 2 tuntia videoita/äänitteitä, lisäksi jonkin verran  tulostettavaa materiaalia. Tarvittaessa saat itseopiskeluusi tukea Kaarinalta s-postitse.


Kun tilaat kurssin itsellesi lomakkeella, saat maksutiedot ja kurssin käyttöösi ensi tilassa sen jälkeen, kun maksusuorituksesi on tullut perille.

 Voit opiskella täysin omassa tahdissasi ja kerrata kurssisisältöä tarpeittesi mukaan.

 

Kurssin sisältöalueita ovat mm. Heilurin valinta / Heilurin käytön etiikka / Heilurin energeettinen puhdistus ja lataus / Energeettinen suojaus / Heilurin ohjelmointitavat / Oikeiden kysymysten asettaminen heilurille / Monivalintakysymysten tekniikka / Heilurin käytön sudenkuopat / Miksi heilurini ei toimi: Ongelman ratkaisua

KURSSIN HINTA ON    39€ (sis. alv 24%). Tilaa kurssi  TÄLLÄ LOMAKKEELLA


Jos sinulla ei vielä ole heiluria, voit ostaa sen  KORUPUODISTA.
(Kurssimateriaali sisältää myös heilurin valintaa käsittelevän opiskelujakson.) 

Heilurikurssi on täysin itsenäinen kokonaisuus, mutta se
sopii täydentämään  KUUDES AISTI- intuitiivinen näkijä-koulutusta.

bottom of page