top of page

KRISTALLISILLAN TUOTTEIDEN JA PALVELUJEN TOIMITUSEHDOT

Voimassa  21.05.2015 alkaen 

Yleistä 
tuotteita ja palveluja myy Kristallisilta 1710821-0. Tuotteita ja palveluja myydään  Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätetään oikeudet hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Erityisehdot

Tilatessasi tulkintaa, kurssia tai Korupuodin tuotteita tai käyttäessäsi mitä tahansa muuta tmi Kristallisillan tarjoamaa palvelua oletan, että

  • Olet psyykkisesti terve

  • Olet täysi-ikäinen 

  • Olet rehellinen, etkä jaa mitään kurssimateriaalia kolmannelle osapuolelle

  • Et käytä mitään Kristallisillan tuottamia tekstejä, kurssimateriaallia etkä tuotteita omien tuotteiden valmistamiseen. Kristallisillan tuotteita suojaa tekijänoikeuslaki.

  • Olet tietoinen siitä, että että mikään palveluista eivät ole luonteeltaan sairauksia hoitavia eikä niiden vaikutuksia ole tieteellisesti todistettu  Vaikka sivustolla mainitaan Kaarina Kritallisillan  sairaanhoitaja-kolutus,  eivät   tmi Kristallisillan palvelut ole  terveydenhuollon palveluja.

Vastaanotto

Kun vastaanottoaika on vahvistettu sinulle joko s-postilla tai olet varannut ajan puhelimitse, on ajanvaraus sitova. Mikäli varattu aika jää kättämättä tai se peruutetaan alle 24h sovitun vastaanottoajan alkamisesta, veloitetaan käyttämättömästä ajasta  50% vastaanottomaksusta. Asiakas voi kuitenkin halutessaan luovuttaa varatun vastaanottoajan toisen henkilön käyttöön ilman erillisiä kustannuksia. Henkilövaihdoksesta on mielellään ilmoitettava Kristallisillan s-postiin kristallisilta@hotmail.com

 

Verkkokoulutukset ja -kurssit

Kurssien tiedoissa mainitaan erikseen kulloisenkin kurssin hinta. S-posti-ilmoittautuminen on sitova. Mikäli asiakas tämän jälkeen peruu osallistumisensa tai myöhemmin keskeyttää kurssin, laskutetaan häneltä 50% maksamatta olevasta kurssihinnasta. Maksettuja kurssimaksuja ei palauteta.

Osamaksuerät maksetaan aina viimeistään eräpäivänä. Muussa tapauksessa katsotaan, että asiakas on keskeyttänyt kurssin.

Mikäli kurssi peruuntuu tai keskeytyy tmi Kristallisillasta aiheutuvasta syystä, palautetaan asiakkaalle kaikki maksut täysimääräisinä.

Itseopiskeluun tarkoitetuilla videokursseilla  ei  ole  peruutus- eikä vaihto-oikeutta.

Maksujen viivästyessä siirretään lasku 2 maksumuistutuksen jälkeen perintätoimiston hoidettavaksi.

Ajanvarausuphelut  gsm-numeroon

Kun puheluaika on vahvistettu s-postilla tai olet varannut ajan puhelimitse, on ajanvaraus sitova. Puhelu toteutuu, kun maksusuoritus on tullut perille Kristallisillan pankkitilille ennen puheluaikaa. Mikäli varattu aika jää kättämättä tai se peruutetaan alle 24h sovitun puheluajan alkamisesta, veloitetaan käyttämättömästä ajasta  50% puhelumaksusta. Asiakas voi kuitenkin halutessaan luovuttaa varatun puheluajan toisen henkilön käyttöön ilman erillisiä kustannuksia. Henkilövaihdoksesta on mielellään ilmoitettava Kristallisillan s-postiin kristallisilta@hotmail.com
 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.kristallisilta.fi. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Kaikki koru- ja tulkintatilaukset vahvistetaan sähköpostitse tilausvahvistuksella, jossa ilmenee  maksuyhteystietojen ja viitenumeron lisäksi tilatut tuotteet sekä kokonaishinta toimituskuluineen. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Maksutavat 
Tuotteet ja gsm- ja Skypepuhelupalvelut maksetaan ennakkomaksuna.   Maksusuoritukset osoitetaan tilille Kristallisilta, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti viitenumeroa käyttäen.

IBAN:  FI54  5710 8320 1822 42 BIC/SWIFT: OKOYFIHH. Myös Paypal-maksaminen on mahdollista.

Tuotteiden toimitus
Kirjalliset tulkinnat toimitetaan asiakkaan valinnan mukaan joko sähköpostitse tai paperipostina pääsääntöisesti 5 arkipäivän kuluessa siitä, kun maksusuoritus on saapunut Kristallisillan tilille. Muut tuotteet toimitetaan postitse ensi tilassa sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tilillä (postitus viimeistään 5 arkipäivän kuluessa maksusuorituksen saapumisesta). Kaikkiin postiennakolla toimitettaviin tuotteisiin lisätään 7 Eur:n postiennakkomaksu.

Toimitusaika
Pankkiyhteyksistä riippuen maksun saapumiseen tilille kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Maksimi toimitusaika tuotteilla sähköpostitulkinnoilla on 14 arkipäivää siitä päivästä lukien, kun maksusuoritus on tullut perille Kristallisillan pankkitilille .

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautus on toimitettava edullisinta toimitustapaa käyttäen (Posti).

Tilaajalle erikseen laadituilla sähköpostitse/kirjallisena toimitettavilla  tulkinnoilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautuksesta tulee aina ilmoittaa etukäteen  joko sähköpostitse kristallisilta@hotmail.com  tai puhelimitse 041-535 7571.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
  *      nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  *      pankkitilinumerosi
  *      sekä kopio saamastasi Kristallisillan tilausvahvistuksesta


En vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostiosoitteeseen kristallisilta@hotmail.com tai puhelimitse 041-535 7571.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta
Oikeus toimitusehtojen ja hintojen muuttamiseen pidätetään. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

bottom of page